Bot de queixes

DECATHLON

Seguiment


Dades i seguiment de la queixa realitzada, mitjançant el BOT de Telegram, amb l’entrada de registre ID20231207141452, amb data 7 de desembre de 2023.

Queixa

Comerç / Empresa: DECATHLON
Pàgina web: https://www.decathlon.es/es/
Twitter: https://twitter.com/decathlones
Facebook: https://es-es.facebook.com/decathlonespana
Instagram: https://www.instagram.com/decathlones/?hl=en
Ubicació: C/ Salvador de Madariaga –  Parque Comercial Alegra – 28702 – San Sebastián de los Reyes (Madrid)

Situació o motiu de la queixa: Pàgina web íntegrament en castellà no es poden seleccionar idiomes, detecta directament ubicació i carrega la web en castellà.

Seguiment

S’ha repassat de dalt a baix el web i en cap lloc tenim, botó, bandera, selector, etc., per on es pugui fer el canvi d’idioma, s’ha fet consulta per formulari adjunt, a DECATHLON directament, us animem a fer la consulta en el següent enllaç.

https://www.decathlon.es/es/help/app/ask

Resolució

Pendent de resolució

Acció pel Català, també convida a tothom que estigui interessat a donar un cop de mà, que sol·liciti entrar als grups de treball que disposem, podeu demanar informació pel formulari de contacte.

Si a més Vols formar part de l’associació ACCIÓ PEL CATALÀ? Registra’t i fes-te associat, o bé fes una donació, podeu accedir als diferents apartats, pels botons corresponents.

Podeu accedir al BOT de Queixes, per tal de poder interactuar amb Acció pel Català i formalitzar la vostra. L’equip s’encarrega del seu tractament.

#SempreEnCatalà
#ViuEnCatalà

Si voleu fer un donatiu ràpid, ho podeu fer per BIZUM, opció Donar a ONG amb el codi 09020