Acció pel Català – Ponent


El passat diumenge dia 28 de gener de 2024, i fruit d’intenses reunions va néixer l’equip de Ponent, amb una reunió feta de cara a establir el marc i el sistema d’actuació a les comarques de Lleida, i fruit d’això es va decidir començar pel sector on la comunicació és més senzilla, l’eix que va des de Cervera a Lleida i fins a Balaguer, amb totes les poblacions incloses en el seu perímetre, sector que una vegada estigui en funcionament, aplicarem el mateix procediment a la resta del territori.

Acció pel Català – Ponent, neix amb molta il·lusió, i amb objectius ja definits, treballant de manera autònoma, i aprofitant i compartint tots els coneixements, eines i mitjans que ja es troben a disposició del conjunt de l’associació.

Tota persona que se senti identificada en el nostre projecte, que és per a tots, els convidem a demanar més informació i a compartir amb tota la resta de companyes i companys, l’objectiu de l’associació, que és una cosa tan senzilla i natural, com recolzar i garantir la continuïtat de la nostra llengua i la cultura catalana.

Podeu accedir al BOT de Queixes, per tal poder interactuar amb Acció pel Català i formalitzar la vostra.Acció pel Català, també convida a tothom que estigui interessat a donar un cop de mà, que sol·liciti entrar als grups de treball que disposem, podent demanar informació pel formulari de contacte.

Si a més Vols formar part de l’associació ACCIÓ PEL CATALÀ? Registra’t i fes-te associat, o bé fes una donació, podeu accedir als diferents apartats, pels botons corresponents.

#SempreEnCatalà
#ViuEnCatalà

Bot de queixes
Donacions i Associats
Codi QR APC