Contactar

Ens podeu trobar a les nostres xarxes socials, indicades a la capçalera o escanejant el següent codi QR.

Si voleu contactar directament per a qualsevol informació referent a la llengua, accions, com fer-se associat/da, o qualsevol altra informació, ho podeu fer directament mitjanant el següent formulari.

Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.
Nom
Política de privacitat
Podeu veure la política de privacitat d’Acció pel Català a Seguint aquest enllaç

Finalitat: Respondre les vostres consultes i enviar-vos informació sobre els nostres serveis, inclòs per correu electrònic.

Legitimació: Consentiment de l’interessat

Destinataris: Les dades no es transferiran a tercers, excepte per obligació legal.

Drets: Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, tal com s’explica a la secció d’informació addicional.

Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de dades al nostre text de la Política de privacitat.
Vull rebre més informació d'acció pel català

Podeu accedir al BOT de Queixes, per tal poder interactuar amb Acció pel Català i formalitzar la vostra.Acció pel Català, també convida a tothom que estigui interessat a donar un cop de mà, que sol·liciti entrar als grups de treball que disposem, podent demanar informació pel formulari de contacte.

Si a més Vols formar part de l’associació ACCIÓ PEL CATALÀ? Registra’t i fes-te associat, o bé fes una donació, podeu accedir als diferents apartats, pels botons corresponents.

#SempreEnCatalà
#ViuEnCatalà

Bot de queixes
Donacions i Associats
Codi QR APC