Sant Jordi 2024

Aquest Sant Jordi no hi pots faltar!!!


Vols protegir i enfortir l’ús del català? Aquest Sant Jordi posarem en relleu la importància de la llengua i cultura catalanes com a element fonamental de la identitat i la tradició de la regió. Vine a veure’ns.

Aquest any estarem en dues ubicacions i municipis diferents, una d’elles a Barcelona i l’altre a terres de Ponent, concretament a Tàrrega.
Les organitzacions que promouen la defensa del català sovint proporcionen recursos, informació i suport relacionats amb la llengua, el Sant Jordi és una part d’aquest engranatge.
Us hi esperem a tothom!!!

Dimarts 23 d’abril de 2024
Barcelona – Carrer Pau Claris, 93 cruïlla Gran Via
de 9:00 a 20:00

Tàrrega – Plaça del Carme parada P2
de 10:00 a 20:00

Cal recordar que, formar part de l’associació Acció pel Català, implica contribuir activament a la promoció, protecció i preservació de la llengua catalana, que pot ser vital per a la seva continuïtat i enfortiment en diferents àmbits de la societat. Participa i fes-te associat!!!

Acció pel Català, també convida a tothom que estigui interessat a donar un cop de mà, que sol·liciti entrar als grups de treball que disposem, podeu demanar informació pel formulari de contacte.

Si a més Vols formar part de l’associació ACCIÓ PEL CATALÀ? Registra’t i fes-te associat, o bé fes una donació, podeu accedir als diferents apartats, pels botons corresponents.

Podeu accedir al BOT de Queixes, per tal de poder interactuar amb Acció pel Català i formalitzar la vostra. L’equip s’encarrega del seu tractament.

#SempreEnCatalà
#ViuEnCatalà

Si voleu fer un donatiu ràpid, ho podeu fer per BIZUM, opció Donar a ONG amb el codi 09020