Mollerussa per la Llengua

Ara toca parlar de llengua al Pla d’Urgell, ara toca passar a l’acció!

Tal com vàrem prometre, l’associació és present en una altra comarca, volem donar veu a diferents col·lectius, i al conjunt de la gent en general, en aquest cas al Pla d’Urgell, volem fer una denúncia ferma vers la situació en què es troba el català, no us perdeu aquesta trobada.

El debat sobre la preservació del català podria enfocar-se en la importància cultural i social de la llengua, els desafiaments que enfronta, polítiques de protecció, l’educació lingüística i la participació ciutadana en la seva defensa.

No val a badar, en una situació que les institucions no fan tota la feina que haurien de fer, hem de ser nosaltres com no, qui procuri agafar el timó del vaixell per portar la llengua a bon port.
Participa!!!

24 de maig de 2024
Espai l’Amistat Sala 5 – C/ Ferrer i Busquets, 90-92 – Mollerussa
De 19 a 21 hores

Mantenir viu el català, implica un compromís personal, una actitud oberta cap a l’aprenentatge i la pràctica contínua. Qualsevol esforç que facis per integrar el català a la teva vida diària, contribuirà a la seva preservació i difusió.

Acció pel Català, també convida a tothom que estigui interessat a donar un cop de mà, que sol·liciti entrar als grups de treball que disposem, podeu demanar informació pel formulari de contacte.

Si a més Vols formar part de l’associació ACCIÓ PEL CATALÀ? Registra’t i fes-te associat, o bé fes una donació, podeu accedir als diferents apartats, pels botons corresponents.

Podeu accedir al BOT de Queixes, per tal de poder interactuar amb Acció pel Català i formalitzar la vostra. L’equip s’encarrega del seu tractament.

#SempreEnCatalà
#ViuEnCatalà

Si voleu fer un donatiu ràpid, ho podeu fer per BIZUM, opció Donar a ONG amb el codi 09020