Bot de queixes

Mar de Hielo


Dades i seguiment de la queixa realitzada, mitjançant el BOT de Telegram, amb l’entrada de registre ID20230821144557, amb data 23 d’agost de 2023.

Queixa

Comerç / Empresa: Mar de Hielo
Pàgina web: https://www.mardehielo.es/
Twitter:
Facebook: https://www.facebook.com/bUCEOmARdEhIELO
Instagram: https://www.instagram.com/buceo_mar_de_hielo/
Ubicació: Port Esportiu de Tarragona

Situació o motiu de la queixa: Centre de busseig on te l’activitat a Tarragona, discrimina la 100 % l’ús del català tan en la propaganda que ens facilita als usuaris com en la seva pàgina web (castellà, anglès i francès) i xarxes socials.

Seguiment

S’ha iniciat el procediment de denúncia el dia 30 d’octubre directament a Consum, aquí teniu copia de la recepció d’aquesta per part del denunciant.

Resolució

Pendent de resolució

Acció pel Català, també convida a tothom que estigui interessat a donar un cop de mà, que sol·liciti entrar als grups de treball que disposem, podeu demanar informació pel formulari de contacte.

Si a més Vols formar part de l’associació ACCIÓ PEL CATALÀ? Registra’t i fes-te associat, o bé fes una donació, podeu accedir als diferents apartats, pels botons corresponents.

Podeu accedir al BOT de Queixes, per tal de poder interactuar amb Acció pel Català i formalitzar la vostra. L’equip s’encarrega del seu tractament.

#SempreEnCatalà
#ViuEnCatalà

Si voleu fer un donatiu ràpid, ho podeu fer per BIZUM, opció Donar a ONG amb el codi 09020