La Revolta Sikarra

La Revolta SIKARRA

L’associació hi serà present!!!

Acció pel Català hi serà present a l’arribada convidada per l’organització, #LaReVoltaSikarra en l’edició 2024, ha creat un gran esdeveniment de participació ciutadana, tant per participants, aficionats, i per persones que encara que no formin part del món de les motos, formaran part d’un dia festiu, tant per grans com per petits.
Podeu accedir al web oficial seguint aquest enllaç #LaRevoltaSikarra, hi trobareu tota la informació tant per inscripcions, com per participació de l’espectacle final.

En l’horari indicat, l’associació disposarà gràcies a la col·laboració de #LaReVoltaSikarra, d’un espai informatiu, per tal de donar-nos a conèixer, convidem a tothom a apropar-se per saber més vers l’associació, quines accions estem treballant i com podem entre tots fer que el català no desaparegui en el temps.
Pregunta com pots col·laborar en esdeveniments com aquests, com fer-se voluntari i participar en equips de treball.
El català és cosa de tots!!!

8 de juny de 2024
Av. de l’Esport, 1 – Cervera (Pavelló Polivalent)
18:30

Per fer que l’esdeveniment sigui gran, no hi pots faltar tu, vine i col·labora, participa!!!
Descarrega el cartell
#LaReVoltaSikarra
#PonentPelCatalà

Acció pel Català, també convida a tothom que estigui interessat a donar un cop de mà, que sol·liciti entrar als grups de treball que disposem, podeu demanar informació pel formulari de contacte.

Si a més Vols formar part de l’associació ACCIÓ PEL CATALÀ? Registra’t i fes-te associat, o bé fes una donació, podeu accedir als diferents apartats, pels botons corresponents.

Podeu accedir al BOT de Queixes, per tal de poder interactuar amb Acció pel Català i formalitzar la vostra. L’equip s’encarrega del seu tractament.

#SempreEnCatalà
#ViuEnCatalà

Si voleu fer un donatiu ràpid, ho podeu fer per BIZUM, opció Donar a ONG amb el codi 09020