La Mercè 2023

La Mercè 2023

Acció pel Català ha preparat una parada informativa pel diumenge dia 24


Us comentarem tot el que necessiteu saber de l’Associació Acció pel Català, les accions realitzades, nous projectes, els associats, voluntaris i col·laboradors, equips de cerca i treball i tot el necessari per al bon funcionament del projecte.

També tindrem amb nosaltres donant un cop de mà a Jordi Magrià (BICMAN), el qual estarà signant llibres. A més es farà un sorteig entre tots els que hi passeu, d’un original i dos llibres d’ell, el qual els ha aportat de manera desinteressada.

Diumenge dia 24 de setembre
Plaça Universitat
de 9:30 a 14;00 hores

Vine i participa, us esperem a tothom!!!

Acció pel Català, també convida a tothom que estigui interessat a donar un cop de mà, que sol·liciti entrar als grups de treball que disposem, podeu demanar informació pel formulari de contacte.

Si a més Vols formar part de l’associació ACCIÓ PEL CATALÀ? Registra’t i fes-te associat, o bé fes una donació, podeu accedir als diferents apartats, pels botons corresponents.

Podeu accedir al BOT de Queixes, per tal de poder interactuar amb Acció pel Català i formalitzar la vostra. L’equip s’encarrega del seu tractament.

#SempreEnCatalà
#ViuEnCatalà

Si voleu fer un donatiu ràpid, ho podeu fer per BIZUM, opció Donar a ONG amb el codi 09020