Bot de queixes

Instagram

Seguiment


Dades i seguiment de la queixa realitzada, mitjançant el BOT de Telegram, amb l’entrada de registre ID20231204171107, amb data 4 de desembre de 2023.

Queixa

Comerç / Empresa: Meta Platforms
Pàgina web: https://about.meta.com/es/
Twitter: https://twitter.com/Meta
Facebook: https://www.facebook.com/MetaEspana/?brand_redir=108824017345866
Instagram: https://www.instagram.com/meta/
Ubicació:

Situació o motiu de la queixa: No empra el català.

Seguiment


L’empresa propietària d’Instagram és Meta Platforms, anteriorment Facebook, Inc. Meta Platforms també és propietària de les quatre plataformes de xarxes socials més esteses del món, a saber, Facebook (plataforma principal), WhatsApp, Facebook Messenger i Instagram.

El problema d’aquestes plataformes excepte WhatsApp i Instagram, és que per mol que configuris en català, que si disposen de l’opció, el resultat és que moltes traduccions les fa en anglès, WhatsApp tradueix correctament almenys en l’App Android, però Instagram no et dona per res, l’opció de traduir.

Es té constància que s’ha demanat per activa i per passiva que activin l’opció, però no hi ha manera, per tant, i veient la indiferència que tenen vers el català, fem una crida massiva de cara a estendre per xarxes i per tot arreu la queixa, a veure si es donen per entesos i posen ja, la configuració per a poder escollir idioma en català.

Si ja per defecte META no deixa escollir el català en la seva web, s’entén perfectament que discrimini l’idioma a les seves aplicacions.

Resolució

Pendent de resolució

Acció pel Català, també convida a tothom que estigui interessat a donar un cop de mà, que sol·liciti entrar als grups de treball que disposem, podeu demanar informació pel formulari de contacte.

Si a més Vols formar part de l’associació ACCIÓ PEL CATALÀ? Registra’t i fes-te associat, o bé fes una donació, podeu accedir als diferents apartats, pels botons corresponents.

Podeu accedir al BOT de Queixes, per tal de poder interactuar amb Acció pel Català i formalitzar la vostra. L’equip s’encarrega del seu tractament.

#SempreEnCatalà
#ViuEnCatalà

Si voleu fer un donatiu ràpid, ho podeu fer per BIZUM, opció Donar a ONG amb el codi 09020