Bot de queixes

Holmes Place


Dades i seguiment de la queixa realitzada, mitjançant el BOT de Telegram, amb l’entrada de registre ID20231005173755, amb data 5 d’octubre de 2023.

Queixa

Comerç / Empresa: Holmes Place
Pàgina web: www.holmesplace.com/es/es
Facebook: https://www.facebook.com/HolmesPlace/
Instagram: https://www.instagram.com/holmesplace_es/
Ubicació: Balmes 44 Barcelona i Carrer Ausiàs Marc 9
Correu: urquinaona@holmesplace.es

Situació o motiu de la queixa: Propaganda repartida pel carrer completament en castellà, xarxes cap publicació en català.

Seguiment

Contactat amb l’empresa per correu indicant l’entrada de la queixa, i el motiu pel qual s’ha creat l’acció. Restem una setmana per resposta i valorar accions.

En l’àmbit de xarxes socials ni Instagram ni Facebook disposen de continguts en català, per donar servei als clients ubicats a les seus de Catalunya.

Resolució

Pendent de resolució

Acció pel Català, també convida a tothom que estigui interessat a donar un cop de mà, que sol·liciti entrar als grups de treball que disposem, podeu demanar informació pel formulari de contacte.

Si a més Vols formar part de l’associació ACCIÓ PEL CATALÀ? Registra’t i fes-te associat, o bé fes una donació, podeu accedir als diferents apartats, pels botons corresponents.

Podeu accedir al BOT de Queixes, per tal de poder interactuar amb Acció pel Català i formalitzar la vostra. L’equip s’encarrega del seu tractament.

#SempreEnCatalà
#ViuEnCatalà

Si voleu fer un donatiu ràpid, ho podeu fer per BIZUM, opció Donar a ONG amb el codi 09020