Ponència pel la llengua - Guissona

Guissona per la llengua

Ponència per la llengua


A l’Associació Acció pel Català, ens complau fer una nova ponència vers la visibilitat i el manteniment del català als països catalans, des de la perspectiva del dia a dia de dos col·lectius totalment diferents, música i ensenyament.

Aquest esdeveniment ha estat creat per Acció pel Català, en el disseny dels continguts tenint com a objectiu veure el moment actual del català, des de la perspectiva de diferents col·lectius.

Col·labora: Biblioteca de Guissona.

Ponents:
· Lo Pau de Ponts
· Maria Helena Rufat


Divendres 22 de març de 2024
Av. Onze de setembre, 1 Guissona – La Segarra
19:30 hores

Us hi esperem a tothom, la nostra llengua, el català, necessita la vostra col·laboració, la col·laboració de tothom, aquesta és una de tantes ponències que es faran arreu del país, animem a tothom que sigui participatiu.

Acció pel Català, també convida a tothom que estigui interessat a donar un cop de mà, que sol·liciti entrar als grups de treball que disposem, podeu demanar informació pel formulari de contacte.

Si a més Vols formar part de l’associació ACCIÓ PEL CATALÀ? Registra’t i fes-te associat, o bé fes una donació, podeu accedir als diferents apartats, pels botons corresponents.

Podeu accedir al BOT de Queixes, per tal de poder interactuar amb Acció pel Català i formalitzar la vostra. L’equip s’encarrega del seu tractament.

#SempreEnCatalà
#ViuEnCatalà

Si voleu fer un donatiu ràpid, ho podeu fer per BIZUM, opció Donar a ONG amb el codi 09020