Bot de queixes

Gremi de Flequers de Barcelona


Dades i seguiment de la queixa realitzada, mitjançant el BOT de Telegram, amb l’entrada de registre ID20230824083348, amb data 23 de setembre de 2023.

Queixa

Comerç / Empresa: Gremi de Flequers de Barcelona
Pàgina web: www.gremipabcn.com i https://gremipa.com/
Twitter: @gremipabcn
Facebook: https://www.facebook.com/gremipabcn/
Instagram: https://www.instagram.com/escuela_panaderia_barcelona/
Ubicació: C/PAU CLARIS, 123 , PRAL

Situació o motiu de la queixa: Pàgina web íntegrament en castellà (www.gremipabcn.com), sense possibilitat de tenir continguts en català. Xarxes socials totalment amb contingut en castellà, menys Twitter que disposa de continguts en català però totalment desactualitzat.

Seguiment

Contactat amb el gremi per correu electrònic indicant que corregeixin aquesta situació. No teníem resposta, però el cert és que de sobte, varen començar a haver-hi continguts en català al web (www.gremipabcn.com), i ja disposen de l’apartat en català encara que hi estan treballant.

En l’àmbit de xarxes socials veiem que l’any 2022 i una única publicació de l’any 2023 al mes de març, teníem promocions de formació en català, en canvi, Facebook i Instagram tot és totalment en castellà, potser n’hi pot haver algun, però no hem trobat.

Disposen d’una revista de publicació bimestral, encara que l’entorn web el tenen en català la revista està únicament en castellà.
el web www.gremipa.com, disposa de les dues versions, català/castellà des del principi

Resolució

Encara que no varen donar resposta, el web en qüestió ja disposa també de la versió en català, aquest era el motiu de queixa, per tant donem per tancada l’acció.

Acció pel Català, també convida a tothom que estigui interessat a donar un cop de mà, que sol·liciti entrar als grups de treball que disposem, podeu demanar informació pel formulari de contacte.

Si a més Vols formar part de l’associació ACCIÓ PEL CATALÀ? Registra’t i fes-te associat, o bé fes una donació, podeu accedir als diferents apartats, pels botons corresponents.

Podeu accedir al BOT de Queixes, per tal de poder interactuar amb Acció pel Català i formalitzar la vostra. L’equip s’encarrega del seu tractament.

#SempreEnCatalà
#ViuEnCatalà

Si voleu fer un donatiu ràpid, ho podeu fer per BIZUM, opció Donar a ONG amb el codi 09020