La for莽a del Catal脿

Uneix-te a la revoluci贸 del catal脿

La revoluci贸 del catal脿


馃専 Descobreix la m脿gia del catal脿 amb nosaltres a Telegram! 馃殌
馃挰 Connecta amb apassionats defensors del catal脿 a l’Associaci贸 Acci贸 pel Catal脿:
馃 Comparteix idees creatives
馃摎 Explora i construeix accions col路lectives
馃棧 Participa en debats animats
馃寛 Entra ara i defensem plegats la nostra rica cultura! 馃帀

#LaFor莽aDelCatal脿

Si el teu anhel 茅s fer accions pel catal脿, si et sents identificat amb els objectius de l’associaci贸, aquest 茅s el teu espai, entra dins de l’equip principal, participa i col路labora, nom茅s units podem assolir els objectius amb for莽a, escaneja o fes clic en el QR.

Divulgaci贸 a xarxes:

Per un bon suport del projecte hem de fer-lo visible, i la manera m茅s efectiva 茅s utilitzar tots els medis disponibles, i les xarxes aqu铆 i tenen molt a dir.

Dins la campanya informativa, potenciarem molt la visibilitat del nostre entorn i de les persones que hi col路laboren, per assolir aquest objectiu, 茅s necess脿ria la participaci贸 de tothom, i aix貌 es basa en un sistema de seguiment i de participaci贸, per tal de fer-nos visibles tant en l’脿mbit individual com col路lectiu. Per a m茅s informaci贸 escaneja o fes clic al QR.

Acci贸 pel Catal脿, tamb茅 convida a tothom que estigui interessat a donar un cop de m脿, que sol路liciti entrar als grups de treball que disposem, podeu demanar informaci贸 pel formulari de contacte.

Si a m茅s Vols formar part de l鈥檃ssociaci贸 ACCI脫 PEL CATAL脌? Registra鈥檛 i fes-te associat, o b茅 fes una donaci贸, podeu accedir als diferents apartats, pels botons corresponents.

Podeu accedir al BOT de Queixes, per tal de poder interactuar amb Acci贸 pel Catal脿 i formalitzar la vostra. L’equip s’encarrega del seu tractament.

#SempreEnCatal脿
#ViuEnCatal脿

Si voleu fer un donatiu r脿pid, ho podeu fer per BIZUM, opci贸 Donar a ONG amb el codi 09020