Bot de queixes

EROSKI

Seguiment


Dades i seguiment de la queixa realitzada, mitjançant el BOT de Telegram, amb l’entrada de registre ID20231210182742, amb data 10 de desembre de 2023.

Queixa

Comerç / Empresa: EROSKI, S. COOP.
Pàgina web: https://www.eroski.es/
Twitter: https://x.com/EROSKI?t=W3qLhg-4-DTgq23Ql5LliA&s=09
Facebook: https://www.facebook.com/Eroski
Instagram: https://www.instagram.com/eroskioficial/
Ubicació: Barrio San Agustín, s/n. 48230 Elorrio, Bizkaia

Situació o motiu de la queixa: Que l’empresa no etiqueta en català en alguns productes de cosmètica com per exemple les bandes de depilació. Tampoc disposa de web en català tenint botigues a Catalunya.

Seguiment

S’ha rebut una queixa per part d’un col·laborador, aquesta s’ha realitzat directament al canal de queixes de l’empresa, el motiu de no fer-ho per consum segons ens comenta el denunciant, és el següent, com que no és un producte ecològic fet a Catalunya, per llei crec que no podem reclamar res, però sí que ens podem adreçar a Eroski i reclamar que etiquetin en català tal com fan amb els productes d’alimentació.

També es podria fer una queixa per no tenir el web en català, ja que venen productes a Catalunya, que menys que posar l’idioma.

Podeu realitzar la queixa seguint aquest enllaç.

Resolució

Pendent de resolució

Acció pel Català, també convida a tothom que estigui interessat a donar un cop de mà, que sol·liciti entrar als grups de treball que disposem, podeu demanar informació pel formulari de contacte.

Si a més Vols formar part de l’associació ACCIÓ PEL CATALÀ? Registra’t i fes-te associat, o bé fes una donació, podeu accedir als diferents apartats, pels botons corresponents.

Podeu accedir al BOT de Queixes, per tal de poder interactuar amb Acció pel Català i formalitzar la vostra. L’equip s’encarrega del seu tractament.

#SempreEnCatalà
#ViuEnCatalà

Si voleu fer un donatiu ràpid, ho podeu fer per BIZUM, opció Donar a ONG amb el codi 09020