Bot de queixes

Correus

Seguiment


Dades i seguiment de la queixa realitzada, mitjançant el BOT de Telegram, amb l’entrada de registres:
ID20231124193029, amb data 24 de novembre de 2023. ID20231208090231, amb data 8 de desembre de 2023.

ID20231124193029

Comerç / Empresa: Correus
Pàgina web: https://correos.es
Twitter:
Facebook:
Instagram:
Ubicació: Vía Dublín nº 7 (Campo de las Naciones) 28070 Madrid

Situació o motiu de la queixa: Retolació en castellà en botiga física. A més en el web té part del contingut emmascarat en castellà, els continguts quan tries català, surten a pantalla, si navegues dins d’un contingut, en principi ho fa correcte, però si vas a qualsevol element dels menús, com per exemple Text Legal et porta sempre al contingut en castellà, encara que si després tries una altra vegada el català ho fa correctament, crec que és necessari obrir una queixa global, ja que els continguts hi són, però es criden de manera errònia o no es criden, és una manera de dir els tenim, però ha estat una errada. Una altra cosa és https://www.market.correos.es/, aquí ni per menú, ni per configuració d’usuari, es pot triar el contingut en català.

ID20231208090231

Comerç / Empresa: Correus
Pàgina web: https://filatelia.correos.es/es/es/rincon-correos/filatelia/productos/sellos/andorra/2023/museus
Twitter:
Facebook:
Instagram:
Ubicació: Vía Dublín nº 7 (Campo de las Naciones) 28070 Madrid

Situació o motiu de la queixa: Apartat de Filatèlia a segells Andorra, no te cura de les seves publicacions, el segell és en català, però l’escriptura de les descripcions al web per part de Correus, manca de comprovació i seguiment, amb exemples d’escriptura incorrecte.
Canvi idioma en l’apartat de filatèlia no funciona, només és correcte en castellà.

Seguiment

Fent seguiment de les publicacions, hem detectat errades d’escriptura, alguna és de l’any 2022 i no està corregida encara el dia d’avui. S’ha obert una queixa directa per aquest motiu, i a més perquè el seu web en aquest apartat de filatèlia, es poden escollir idiomes, però cap d’ells és activat, de tal manera que només es pot llegir en castellà correctament.
Adjuntem captures i enllaços

Segell 15/121/2023 Museus.
Segell 23/09/2022 Dones andorranes

Resolució

Pendent de resolució

Acció pel Català, també convida a tothom que estigui interessat a donar un cop de mà, que sol·liciti entrar als grups de treball que disposem, podeu demanar informació pel formulari de contacte.

Si a més Vols formar part de l’associació ACCIÓ PEL CATALÀ? Registra’t i fes-te associat, o bé fes una donació, podeu accedir als diferents apartats, pels botons corresponents.

Podeu accedir al BOT de Queixes, per tal de poder interactuar amb Acció pel Català i formalitzar la vostra. L’equip s’encarrega del seu tractament.

#SempreEnCatalà
#ViuEnCatalà

Si voleu fer un donatiu ràpid, ho podeu fer per BIZUM, opció Donar a ONG amb el codi 09020