Acció per la cultura

La cultura no té preu, us presentem dos escriptors que no els podeu obviar.

Com cada mes presentem un apartat per a donar veu a escriptors que creiem que han de ser escoltats, estem parlant de gent que conviu amb nosaltres en el dia a dia i que tenen un talent especial.
Benvinguts a la cultura en català, benvinguts a Acció pel Català.

Presentació del llibre “Catalunya XXI pau i guerra”, del nostre company Anthony Corey Sànchez, i “de Kenya al Canadà” de la nostra també companya Àngels, una presentació que no us la podeu perdre, l’objectiu d’aquestes presentacions és poder interactuar amb les persones que la fan, sabrem quines necessitats té aquest sector i amb quins problemes i mancances del dia a dia es troba, segons el seu punt de vista.

17 de maig de 2024
C/ de la providència, 42
18 hores

Una doble ràfega d’inspiració a la nostra seu, no us perdeu la presentació dels llibres dels nostres dos escriptors.
Us hi esperem! 📚
#SempreEnCatalà
#ViuEnCatalà

Acció pel Català, també convida a tothom que estigui interessat a donar un cop de mà, que sol·liciti entrar als grups de treball que disposem, podeu demanar informació pel formulari de contacte.

Si a més Vols formar part de l’associació ACCIÓ PEL CATALÀ? Registra’t i fes-te associat, o bé fes una donació, podeu accedir als diferents apartats, pels botons corresponents.

Podeu accedir al BOT de Queixes, per tal de poder interactuar amb Acció pel Català i formalitzar la vostra. L’equip s’encarrega del seu tractament.

#SempreEnCatalà
#ViuEnCatalà

Si voleu fer un donatiu ràpid, ho podeu fer per BIZUM, opció Donar a ONG amb el codi 09020